Ledig tjänst specialistläkare allmänmedicin

Vi söker en allmänspecialist till vår mottagning i centrala Stockholm nära Fridhemsplan med närhet till både t-bana och buss. Vi finns på Stockholms sjukhems område och där har vi närheten till bl a geriatrisk slutenvård, rehabilitering och ASIH.

Vi  är en liten vårdcentral med ca 4500 listade patienter och vi är i dagsläget ca 12 medarbetare. Hos oss har du möjlighet att påverka och utveckla mottagningen tillsammans med oss och vi ser gärna att du är delaktig i verksamhetens utveckling. Du kommer till en mottagning där medarbetarna är positiva, engagerade och trygga och med god stämning. Vi söker någon som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Hos oss finns specialistläkare i allmänmedicin med bred erfarenhet och hög medicinsk kompetens. Vi har dessutom andra specialistläkare knutna till vår verksamhet.  Vi har mottagningar för astma/KOL, diabetes och äldremottagning. En specifik läkare är ansvarig för våra hemsjukvårdspatienter.

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds ett spännande och varierat arbete inom allmänmedicin där du tar hand om patienter i alla åldrar och situationer såväl fysiskt som digitalt. Du kommer ta emot både planerad och akuta besök och kan utifrån egna intressen påverka din arbetssituation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som är flexibel och som uppskattar att arbeta i team. Du har en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Tillsvidareanställning heltid, deltid kan diskuteras. Arbetstid måndag – fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Arbetsplatsen : Drottningholmsvägen 30, 112 15 Stockholm

Välkommen med din ansökan!

Kontakt och ansökan